Mammacare

Een borstoperatie is een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een goed passende, comfortabele borstprothese in combinatie met prothese lingerie en badkleding, kunnen helpen je eigenwaarde en zelfvertrouwen te hervinden. Bij Rosemary’s Lingerie in Oud Gastel hopen wij dit te realiseren.

Mammacare adviseur bij Rosemary’s Lingerie

Bij Rosemary’s Lingerie is Rosemarie Englebert je vertrouwde, gediplomeerde Mammacare adviseur. In een aparte ruime pasruimte, bieden we je alle ruimte en privacy en helpen we je graag bij het vinden van een borstprothese die het beste bij jouw lichaam past. Wij hebben een ruim assortiment borstprotheses in allerlei vormen en maten, evenals oplossingen voor een eventueel maatverschil na een borstbesparende operatie of reconstructie.

Borstprothese lingerie

Daarnaast zijn wij in Oud Gastel dé specialist op het gebied van Mammacare. Wij bieden je een uitgebreide collectie mooie prothese lingerie en badkleding. Bij ons vind je borstprothese lingerie met of zonder beugel, voorgevormd of juist niet. Zo zijn verschillende borstprothese bh’s voorzien van prothese hoesjes om de prothese(s) veilig op haar plek te houden.

Afspraak

Om je in alle rust te kunnen adviseren, werken wij op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Onze winkel is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH). Dit is een onafhankelijke stichting die de kwaliteitserkenning voor zorgleveranciers van medische hulpmiddelen regelt. Hierdoor ben je bij ons zeker in goede handen. Mocht je ondanks onze inspanningen om je goed te helpen toch een klacht hebben waar we samen geen oplossing voor vinden, dan kun je je schriftelijk wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie van Erisietsmisgegaan.nl.